Home Nieuws Eran Zahavi zag dat PSV na de bekerwinst moeite had met de...

Eran Zahavi zag dat PSV na de bekerwinst moeite had met de focus

200
0

PSV kende een prima week na de gewonnen bekerfinale maar moest zaterdagavond toch weer paraat staan en diep gaan om de wedstrijd in Leeuwarden in winst om te zetten.

De ploeg van Schmidt kreeg al vroeg met een achterstand te maken en dat had volgens Zahavi te maken met de focus van het elftal. Nog net voor rust kwam PSV via Eran Zahavi op 1-1. “We knokten ons terug in de wedstrijd en creëerden veel kansen. Dat resulteerde in de gelijkmaker en na rust maakten we het af”, vervolgde Ramalho.

Zahavi, de maker van de 1-1, zag zijn doelpunt als keerpunt in de wedstrijd. “Die goal was heel belangrijk. Daarna hebben we het als team afgemaakt”, aldus Zahavi. De Israëlische spits benadrukte dat PSV diep moest gaan voor de zege, nadat een week geleden Ajax werd verslagen in de KNVB-bekerfinale.

“Het was een intensieve wedstrijd. Na de winst op Ajax was het lastig om de focus weer te pakken en te vechten voor de overwinning. Je moet terugkomen in het ritme. Maar uiteindelijk toonden we karakter. Dat heeft de zege gebracht”, aldus Eran Zahavi.


Facebook Comments Box