Home Nieuws Eran Zahavi wijst op mentale aspect Corona besmettingen PSV selectie

Eran Zahavi wijst op mentale aspect Corona besmettingen PSV selectie

635
0

Eran Zahavi is inmiddels ervaringsdeskundige als het aankomt op de Corona pandemie.

De Israëlische topschutter was zondag weer van de partij maar PSV kon niet brengen wat het normaal wel weet te brengen. De ploeg verloor terecht in Arnhem en kreeg via de scheidsrechterlijke beslissingen nog een mentale tik te verwerken.


Het tweede doelpunt was buitenspel van Vitesse en over de ontnomen strafschop is al genoeg gezegd. Zahavi laat weten dat de Corona perikelen hun invloed hebben op de selectie.

“Ik denk dat we niet hoefden te verliezen”, zegt hij over de wedstrijd tegen het Eindhovens Dagblad. “Een gelijkspel was zeker mogelijk. Vitesse deed het wel gewoon goed, waardoor we moeite hadden om ruimtes te vinden en kansen te creëren.”

Zahavi gaat verder tegen de regionale krant: “Vooral mentaal is de impact op onze groep groot. We missen veel goede spelers, maar elke keer als je een test doet ben je ook weer bezorgd. Als coach kun je niet eens een team meer samenstellen. Ik kan alleen maar hopen dat dit snel stopt en dat we op korte termijn weer met onze volledig ploeg samen kunnen zijn”, aldus Zahavi over de wedstrijd in Eindhoven.


Facebook Comments