Home Nieuws Zahavi niet blij met arbeidsethos Ihattaren: ‘Zelfs Messi en Ronaldo werken voor...

Zahavi niet blij met arbeidsethos Ihattaren: ‘Zelfs Messi en Ronaldo werken voor het team’

5657
0

Eran Zahavi maakt even geen beste periode door voor PSV. De spits lijkt wat uit vorm maar jaagt zoals altijd op eerherstel.

De Israëlische topschutter wordt de laatste wedstrijden steevast snel gewisseld maar zal in de arbeid voor het team nooit verzaken. In gesprek met de Volkskrant kijkt Zahavi terug op de periode met Mohamed Ihattaren.

Zahavi is onder de indruk van de jonge middenvelder uit Utrecht, de inmiddels contractspeler is van Juventus. ‘Ihattaren is één van de meest getalenteerde jongens’ met wie hij ooit samenspeelde, zegt de spits tegen de Volkskrant. De spits vindt het dan ook jammer dat Ihattaren niet meer in Eindhoven te bewonderen valt.

“Hij is een van de meest getalenteerde jongens met wie ik heb gespeeld”. Maar je moet begrijpen dat voetballer zijn een enorm pakket is. Het is niet: de bal pakken en alleen maar je eigen ding doen. Zelfs Messi en Ronaldo werken voor het team. Jij moet je gedragen zoals de club en de coach dat willen. En altijd naar jezelf kijken als je niet speelt”, aldus Eran Zahavi over Mo Ihattaren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here