Home Nieuws Eran Zahavi maakt indruk in Tel Aviv, Maccabi zet poort wagenwijd open

Eran Zahavi maakt indruk in Tel Aviv, Maccabi zet poort wagenwijd open

1100
0

De uitbeurt van PSV in Tel Aviv betekende ook de terugkeer van Eran Zahavi in het stadion waar hij groot werd en veel successen wist te vieren.

De terugkeer van de spits heeft indruk gemaakt in Israel, het thuisland wat hem op de voet volgt. De duizenden Maccabi fans konden hun geluk niet op met de terugkeer van Zahavi in hun stadion. Dat de spits nog bij een buitenlandse topclub speelt, deerde de fans allerminst. Zij hopen allen op de terugkeer van Eran Zahavi, die na afloop dankbaar was voor de warme ontvangst.

Maccabi heeft de poort inmiddels wagenwijd open gezet voor de terugkeer van Zahavi, die dus meer dan welkom is. Aanvoerder Sheran Yeini hoopt namens alle spelers dat Zahavi terugkeert naar Tel Aviv. “We houden van Eran”, zegt Yeini in Israëlische media.

“Iedereen hoopt hem weer bij de club te hebben. We wilden hem laten zien dat we niet slecht zijn en een goed team hebben om in te spelen. Het is aan hem en zijn familie om een goede beslissing te nemen. Natuurlijk is het belangrijk als hij terugkomt. Eran is een rolmodel, iemand die van iedereen het hardste werkt. We willen dat hij komt, maar het is aan hem.”

Het contract van Zahavi bij PSV loopt aankomende zomer af. De spits staat ook in de belangstelling van het Griekse Olympiakos maar heeft als eerste insteek om prijzen te winnen met PSV.


Vorig artikelAnalisten opnieuw zeer kritisch op spel Mario Götze
Volgend artikelSchmidt prijst prestatie tegen Maccabi Tel Aviv, Duitse trainer opnieuw terecht lovend over Mauro Júnior

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in