Home Nieuws Eran Zahavi lijkt net als Davy Pröpper per direct afscheid van PSV...

Eran Zahavi lijkt net als Davy Pröpper per direct afscheid van PSV te willen nemen

22602
0

Eran Zahavi heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld.

De Israëlische topspits is er niet het karakter naar ergens voortijdig te stoppen en op te geven maar het heeft er alle schijn van dat die optie toch realistisch gaat worden. Bronnen rondom de Israëlische spits zeggen tegen De Telegraaf dat zijn vrouw niet meer terug naar Nederland wil. Ook in Israël is het groot nieuws.

Zahavi, die op dit moment herstelt van een blessure en eind januari weer zou kunnen spelen, heeft een contract tot het einde van het seizoen in Eindhoven maar lijkt dat contract dus nu te heroverwegen. Volgens de Telegraaf is de kans groot dat de wegen van Zahavi en PSV gaan scheiden. PSV heeft al bevestigd dat Zahavi deze week te kennen heeft gegeven dat er privéproblemen zijn.

De familie Zahavi heeft een zwaar jaar achter de rug met een overval en een inbraak. Half december was hij met zijn gezin in Dubai toen indringers opnieuw het huis binnendrongen, maar in mei waren zijn vrouw en kinderen wel thuis. Zij werden toen op gewelddadige wijze overvallen en dat zorgt voor een heftige nasleep. Het zou voor PSV de tweede flinke aderlating zijn in enkele weken tijd. De club nam recent al afscheid van Davy Pröpper, die om geheel andere reden dan Zahavi afscheid van de club wilde nemen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here