Home Nieuws Eran Zahavi is strijdbaar en rekent op uitschakelen Olympiakos

Eran Zahavi is strijdbaar en rekent op uitschakelen Olympiakos

254
0

Eran Zahavi scoort momenteel volop en blaakt van het zelfvertrouwen. De spits maakt de beloofde doelpunten voor PSV en daar is hij voor gehaald.

In Griekenland maakte hij tot twee keer toe de gelijkmaker tegen Olympiakos. “In een uitwedstrijd twee goals maken is belangrijk en daardoor zijn we nog positief”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.


Zahavi rekent op de volgende ronde, ondanks het geschutter van de defensie. “We hebben de kwaliteiten om in ons eigen stadion te winnen. Het is nu zaak om positief te blijven en energie te houden om volgende week goed te kunnen presteren.”

De doelpunten van Zahav zijn misschien goud waard maar de blunders in de defensie vallen zwaar. Zahavi is niet boos in zijn ploeggenoten in de defensie. “Nee, dat is niet mijn karakter. Ik heb veel ervaring en ik weet dat we hiervan gaan leren. We hebben fouten gemaakt, maar ik ga niemand daarvan de schuld geven. We zijn een team en maken fouten, maar we moeten elkaar vooruit duwen en niet in de put praten.”

Zahavi is ervan overtuigd van de volgende ronde in de Europa League. “We hebben laten zien dat we goed spel op de mat kunnen liggen. Voor de volgende wedstrijd tegen Olympiakos van volgende week moeten we de fouten reduceren. We moeten met positieve energie erin blijven gaan. Ik ben ervan overtuigd dat we ons volgende week nog kunnen kwalificeren.”


Facebook Comments Box