Home Nieuws Eran Zahavi in onderhandeling met Maccabi, ook Braziliaanse club Botafogo zet zinnen...

Eran Zahavi in onderhandeling met Maccabi, ook Braziliaanse club Botafogo zet zinnen op Zahavi

2179
0

PSV heeft grote plannen met Eran Zahavi. Vanuit Israël komt het bericht dat de club wil gaan verlengen met Zahavi.

De Israëlische goalgetter wordt door PSV gezien als spits die de club nog een jaar van zijn doelpunten zou moeten gaan voorzien. PSV looft de professionele houding van Zahavi en in de kleedkamer is zijn rol groot te noemen. Eerder trachtte Zahavi Mo Ihattaren al op het ‘rechte’ pad te houden binnen PSV.

Maar er zijn meer kapers op de kust dan alleen PSV. Zo zou het Braziliaanse Botafogo ook interesse hebben om Zahavi naar Brazilië te halen. De Israëlische journalist Konur meldt dat niet alleen Botafogo op Zahavi aast maar dat Olympiakos uit Athene ook nog steeds toekomst ziet in de spits uit Tel Aviv.

Journalist en Zahavi watcher Konur meldt ook dat Maccabi Tel Aviv reeds in gesprek is met Zahavi over een contract voor het aanstaande en nieuwe seizoen. Andere media in Israël zijn zeker dat Eran Zahavi bezig is aan zijn laatste maanden bij PSV, maar ook in Europa. De 34-jarige Israëlische spits heeft een aflopend contract in Eindhoven en zou dit opnieuw willen gaan verzilveren. Het Braziliaanse Botafogo een een club uit de Amerikaanse MLS zouden concreet zijn Eran Zahavi.

https://twitter.com/Ekremkonur/status/1505858510294327298?s=20&t=S-_uEcYz3mLEZ7572_YZpw


Vorig artikelPSV wil aflopend contract Eran Zahavi verlengen
Volgend artikel‘Mijn gevoel zegt dat PSV aan het einde van de rit met de schaal in handen staat’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in