Home Nieuws Eran Zahavi een maand uit de roulatie na knieblessure

Eran Zahavi een maand uit de roulatie na knieblessure

758
0

Een nieuwe tegenvaller voor Roger Schmidt. Ook spits Eran Zahavi is voorlopig uitgeschakeld.

Het zorgt voor een nog vollere ziekenboeg. De aanvaller viel in de interland van Israël tegen Oostenrijk in de tweede helft geblesseerd uit, omdat hij ‘iets hoorde klikken in zijn knie’. Zo is de lezing vanuit Israël.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Zahavi minimaal een maand moet toekijken en zal moeten revalideren. Cody Gakpo, Noni Madueke, Yorbe Vertessen, Davy Pröpper en Jordan Teze zijn allen geblesseerd. Mario Götze is wel weer van ziekte en Joël Drommel en Armando Obispo zijn op de weg terug van ziekte.

Mogelijk ontvouwt zich toch nog een gunstiger perspectief voor alle geblesseerde selectiespelers want het is nog de vraag of de wedstrijden in de Eredivisie de komende drie weken wel gespeeld gaan worden.

De KNVB en de clubs willen er alles aan doen om te voorkomen dat er in lege stadions gespeeld moet worden en er zodoende weer inkomsten gemist gaan worden. In dat geval hebben de geblesseerde spelers langer de tijd om te herstellen. Een mogelijkheid is dat er tijdens de kerstdagen gespeeld zal gaan worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here