Home Nieuws Meer blessureleed: Eran Zahavi 3 maanden uitgeschakeld, operatie mogelijk noodzakelijk

Meer blessureleed: Eran Zahavi 3 maanden uitgeschakeld, operatie mogelijk noodzakelijk

348
0

Ook Eran Zahavi kan aan de lange lijst geblesseerde spelers worden toegevoegd.

De selecties van Roger Schmidt en Ruud van Nistelrooij hebben te kampen met veel blessureleed. Ook de selectie van trainer van Jong PSV van Nistelrooij heeft te kampen met zware blessures. Een drietal spelers kunnen door van Nistelrooij pas volgend jaar seizoen weer worden ingezet.

Terug naar de selectie van Roger Schmidt. PSV kan waarschijnlijk drie maanden geen beroep doen op Eran Zahavi. De Israëlische spits liep tijdens de interlandperiode een knieblessure op en komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor PSV.

Schmidt gaat er vanuit dat zijn spits maar liefst drie maanden aan de kant staat in Eindhoven alvorens hij weer aan trainen mag gaan denken. Zahavi ging in het WK-kwalificatieduel van Israël tegen Oostenrijk met een knieblessure naar de kant. Het was lastig inschatten hoe ernstig de blessure zou zijn maar naar nu blijkt kan Roger Schmidt dus maanden geen beroep doen op zijn Israëlische topschutter.

Het wordt inmiddels puzzzelen voor Roger Schmidt. Mogelijk gaat PSV werk maken van Luuk de Jong nu Zahavi ook moet toekijken. Verder hebben Cody Gakpo, Noni Madueke en Teze hebben de groepstraining allen nog niet hervat. Joël Drommel, Ritsu Doan en Ibrahim Sangaré zijn wel weer van de partij na ziekte en lichte klachten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here