Home Nieuws “Er wordt veel kritischer naar Ajax gekeken dan naar PSV”

“Er wordt veel kritischer naar Ajax gekeken dan naar PSV”

14
0

Ajax heeft de koppositie aan PSV overgedaan en dat zint een aantal spelers van Ajax allerminst. Na de remise in Kerkrade uitte een aantal spelers van Ajax hun frustraties hierover.

“Ik vind niet dat PSV beter is. Zij krijgen veel doelpunten tegen en dat is toch ook niet altijd fijn”, vertelde Nemanja Gudelj na de wedstrijd in Kerkrade aan Metro. “Ik vind dat er veel kritischer naar Ajax wordt gekeken dan naar PSV. Ja, men meet met twee maten. De bezetting voor het doel moet beter, anders blijven de kansen uit. Dan zal je af en toe ook ‘voor niks’ een sprint moeten trekken om voor het doel te komen. Maar verder moeten we niet overdrijven over hoe slecht het is.”

Ricardo van Rhijn sluit zich bij zijn collega aan. “Je weet dat er met andere ogen naar Ajax wordt gekeken. Dat maakt verder niet uit, ik ben in de afgelopen vier jaar niet anders gewend. Maar ik kan me goed voorstellen dat er zo af en toe irritaties naar boven komen bij de trainer. Zij lieten de eerste seizoenshelft ook genoeg punten liggen. Nu doen wij dat ook en is het heel spannend bovenin. Maar we hebben er de afgelopen jaren wel eens beroerder voor gestaan. Dus we moeten dit niet dramatiseren.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here