Home Nieuws ‘Er was vandaag weer intensief contact tussen PSV en Peter Bosz’

‘Er was vandaag weer intensief contact tussen PSV en Peter Bosz’

12258
1

De lange intense transferzomer die PSV, Earnie Stewart en Marcel Brands te wachten staat zal vermoedelijk snel op het punt van beginnen geraken.

Woensdag staat er een eerste gesprek gepland tussen PSV en Stijn Spierings en de verwachtingen zijn dan ook dat PSV en de middenvelder snel tot overeenstemming komen voor een meerjarig contract in Eindhoven. Spierings zal naar verwachting de eerste aanwinst voor seizoen 2023-2024 worden.

Jason van Duiven zal vermoedelijk doorschuiven vanuit Jong PSV naar de eerste selectie maar verder ligt alles eigenlijk open, inclusief de trainer en de technische staf. Over een goede 9 weken speelt PSV de derde voorronde van de Champions League al dus de conclusie luidt dan ook dat er snel duidelijkheid en opvolging dient te komen.

Het lijstje met kandidaat-trainers die écht in beeld zijn om Ruud van Nistelrooij op te volgen is maar kort. Beter gezegd, het betreffen slechts twee namen met een enkele outsider als Pascal Jansen. De beide trainers die in beeld zijn bij Marcel Brands en Earnie Stewart luisteren natuurlijk naar de namen Peter Bosz en Phillip Cocu.

Op dit moment lijkt Peter Bosz toch de beste papieren te hebben, zeggen Valentijn Driessen en Wilfred Genee bij Vandaag Inside. Bosz is dus momenteel het meest nadrukkelijk in beeld bij PSV. “Ik heb begrepen dat er vandaag weer intensief contact was tussen PSV en Peter Bosz”, zegt presentator Wilfred Genee. “Dat heb ik inderdaad ook gehoord”, zegt Driessen op zijn beurt tegen Genee.

“Bosz wordt gezien als een van de sterke kandidaten om de vacante trainerspost in Eindhoven in te vullen”, weten Valentijn Driessen en De Telegraaf in een artikel op de site van De Telegraaf te melden.


Vorig artikelAjax fans bedanken Xavi Simons na behalen derde plaats Eredivisie
Volgend artikelPSV in gesprek met Augsburg over transfer Ricardo Pepi, Feyenoord dringt aan voor Pepi

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in