Home Nieuws ‘Er is waardering voor de manier waarop Maher zich opstelt’

‘Er is waardering voor de manier waarop Maher zich opstelt’

5
0

Rik Elfrink, PSV watcher namens het Eindhovens Dagblad, weet te melden dat de vermeende buitenlandse interesse in Adam Maher niet gebaseerd is op feiten.

Elfrink zegt dat de zogenaamde aandacht voor de 22-jarige Maher gezien moeten worden als ‘kletspraatjes’, al benadrukt ook Elfrink dat het niet meer heel lang zo kan blijven gaan met Maher. Waar hij in zijn eerste en tweede seizoen nog meestentijds basisspeler was, deed Phillip Cocu dit seizoen een stuk minder vaak een beroep op hem. Maher verscheen zeven keer aan de aftrap in een competitiewedstrijd en was vijfmaal invaller: na de winterstop kwam hij alleen tegen Excelsior binnen de lijnen en bedroeg zijn speeltijd slechts negen minuten.
Elfrink geeft op Twitter aan dat Maher het beter zal moeten doen dan nu, anders moet hij zijn heil na dit seizoen elders gaan zoeken. Alsof het een bijzonderheid is dat Maher er niet slecht op staat binnen PSV door oa zijn houding en zijn trainingsarbeid, zegt de PSV watcher dat er waardering is voor de houding voor Maher.  “Er is binnen PSV ook waardering voor de manier waarop Maher zich opstelt. Traint goed en zanikt niet, is het verhaal”, legt Elfrink uit.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here