Home Nieuws ‘Er heeft niemand contact met ons opgenomen’

‘Er heeft niemand contact met ons opgenomen’

60
0

Onder de noemer van openheid en transparantie is algemeen directeur Toon Gerbrands vrijwel dagelijks in het nieuws. Je zou soms bijna vergeten dat Gerbrands geen speler is, zo vaak komt de algemeen directeur van PSV in het nieuws. Het lijkt een bewuste keuze, zoals perschef Slegers gisteren al in een interview aanhaalde.

Nadat vorige week de club een statement maakte inzake de muntjesincidenten, laat Gerbrands nu weten begrip te hebben voor de reacties maar constateert tevens dat er vrijwel geen instantie of medium is geweest wat contact met de club heeft opgenomen na het gemaakte statement.
Gerbrands begrijpt de reacties op het statement van PSV, maar: “De afspraken die we acht, negen maanden geleden hebben gemaakt kom je nergens meer tegen. Toen hebben we bewust de keuze gemaakt: zelf iets doen of niet. Maar ik had ook niet verwacht dat de politiek zou zeggen: je hoeft niet met een rechtshulpverzoek mee te werken.”

Gerbrands vervolgt in gesprek met PSV TV: “Er is heel veel over ons gesproken, heel veel commentaar gegeven en er zijn een paar columns over geschreven, wat ik accepteer. Maar er heeft dit weekend niemand met ons contact opgenomen. Dus er is heel veel over ons gesproken en niet met ons. Dat hoeft van ons ook niet, het hoofdstuk is wat ons betreft gesloten.” PSV heeft de Spaanse jusitie verzocht het rechtshulpverzoek te heroverwegen.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here