Home Nieuws “Er had meer in gezeten tegen PSV”

“Er had meer in gezeten tegen PSV”

6
0

Hoewel zijn NEC kansloos was in de wedstrijd tegen PSV, was Faber een andere mening toegedaan. De voormalig assistent van Cocu zag zijn elftal 2 kansen op de openingstreffer missen waarna PSV het heft in handen nam.

Faber geloofde tot aan de 0-2 in een stunt. “Dan wordt het moeilijk. Dan baal je dat de kansen in de eerste helft niet hebt gemaakt”, aldus de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. “Je weet van tevoren dat die bal naar De Jong gaat, dan staan ze te slapen. Drie slapende beulen… Die moeten we maar even wakker maken”, doelt Faber op Dario Dumic, Rens Van Eijden en Wojchiech Golla.
De doelstelling voor NEC is voor Faber verder helder. “Het linkerrijtje zou fantastisch zijn. Wij moeten gewoon punten blijven pakken. Play-offs zou al een hoofdprijs zijn”, aldus een realistische Faber, die met de wedstrijd tegen PSV enerverende weken afsloot. “We hebben in verschillende systemen gespeeld, we hebben met Santos het verhaal gehad, Van Eijden komt terug. Zijn allemaal mooie ontwikkelingen, waar we in door kunnen groeien.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here