Home Nieuws Er blijkt ook goed nieuws over Mo Ihattaren te melden te zijn:...

Er blijkt ook goed nieuws over Mo Ihattaren te melden te zijn: ‘Ihattaren bevestigt dat hij niet wil stoppen met voetballen en fit is’

10527
0

De berichtgevingen rond Mo Ihattaren volgen elkaar snel op en dat betekent dat er veel aandacht voor de jonge getalenteerde voetballer is.

Het is inmiddels een treurige zaak geworden want het zou in het geval van zo’n getalenteerde voetballer eigenlijk over niets anders dan zijn onnoemelijke grote talenten moeten gaan. Helaas gaat het daar al maanden niet meer over. Maar wellicht gloort er toch goed nieuws voor Ihattaren en zijn fans want tegenover het Instagram-account Rising Ballers zou de tiener hebben laten weten dat de geruchten over stoppen met het bedrijven van professioneel voetbal niet kloppen. Dit meldt Voetbal International in een groot artikel over Mo Ihattaren. Het weekblad bracht recent een bezoek aan havenstad Genua en ging op onderzoek uit.

De link tussen Ihattaren en het genoemde Instagram-account is niet meteen duidelijk inzichtelijk maar Voetbal International meldt dat Ihattaren aan Juventus heft laten weten niet te willen stoppen met voetballen. Dat meldde het genoemde Instagram-account op haar beurt weer over Mo Ihattaren. Ook valt er te lezen dat Ihattaren fit is en binnenkort weer op het veld staat. Er wordt afgesloten met de woorden ‘fake nieuws’. Het bericht is al van een aantal dagen geleden maar feit is dat het onder de noemer ‘goed nieuws’ te categoriseren valt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here