Home Nieuws Enthousiaste Wesley Snijder laat Mark van Bommel niet met rust tijdens interview

Enthousiaste Wesley Snijder laat Mark van Bommel niet met rust tijdens interview

8071
0

Mark van Bommel kan niet meer stuk in Antwerpen en verkeert samen me de stad Antwerpen in extase. Sinds zondagavond is de trainer van Royal Antwerp FC onsterfelijk in de stad aan De Schelde.

Het zorgt voor felicitaties vanuit heel Europa. Ook Wesley Sneijder wilde Van Bommel persoonlijk feliciteren maar dat vond maandagavond plaats midden in de uitzending van Rondo bij Ziggo Sport.

De strijd om de titel werd pas in de slotminuten beslist. Drie verschillende ploegen stonden in de laatste tien minuten van de speelronde een tijdje virtueel eerste in de competitie. Het was uiteindelijk een wereldgoal van Toby Alderweireld die de titel naar Antwerpen bracht. Zelfs voor een fictieve voetbalserie op Netflix zou dit plot misschien wel afgedaan worden als ’te onrealistisch’, maar toch voltrok het mirakel zich op de Belgische velden.

De reacties waren dan ook uitzinnig en ook de grote Nederlandse delegatie van Antwerp FC deelde mee in de feestvreugde. Tijdens de uitzending van Rondo belde Sneijder naar Van Bommel, die op dat moment zijn verhaal deed en ook nog eens terugkeek op zijn jaren in Eindhoven.


Vorig artikelVertrek Van Nistelrooij viel Jarrad Branthwaite zwaar: ‘Beste coach tot nu toe’
Volgend artikelDe Mos schiet weer door | Weinig vleiende uitspraken Aad de Mos over PSV supporters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in