Home Nieuws Enthousiaste Johan Bakayoko kan nieuws niet voor zich houden: ‘Contract al verlengd’

Enthousiaste Johan Bakayoko kan nieuws niet voor zich houden: ‘Contract al verlengd’

3593
0

Altijd zichzelf. Zo staat Johan Bakayoko altijd voor de camera en dus ook na afloop van PSV – Fortuna Sittard, waarin hij opnieuw aantekende voor een prachtige treffer.

Bakayoko keek in gesprek met ESPN terug op een mooie avond. “We hebben het belangrijkste gedaan en dat is gewonnen. Drie punten meegepakt”, aldus Bakayoko. “Het was zeker niet onze beste wedstrijd, maar we hebben gedaan wat we moesten doen. Dus gewoon goed.”

De international van België was bij de 1-0 betrokken met een assist. “Hirving Lozano zag me daar goed en ik raak hem perfect. Ik kon hem niet beter leggen en Guus scoort daar altijd”, zo gaf hij aan. “Op dat punt is hij misschien wel de beste van Nederland. Dan hoef je de bal alleen maar goed te leggen.”

Bakayoko kwam zelf ook tot scoren en nam het laatste doelpunt van PSV voor zijn rekening. “Hij was mooi. Hij raakt hem volgens mij wel aan, maar hij ging er wel lekker in”, aldus Bakayoko. Hoe staat het eigenlijk met zijn nieuwe contract? PSV sprak recent de intentie uit om het nog drie jaar lopende contract van Bakayoko open te breken en op te waarderen.

‘Of ik ga verlengen? Ik heb het al gedaan, maar ik dacht ik hou het binnen PSV’, zei de enthousiaste Bakayoko in gesprek met ESPN. Bakayoko leek te schrikken van zijn woorden, want de Belg krabbelde enigszins terug. ‘Nee, ik heb het niet verlengd, ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen…’, bleef hij geheimzinnig. ‘Ik weet echt niet hoe je het noemt, maar ik zal het een andere keer uitleggen.’

Tekst gaat verder onder de foto

Aan het einde van het interview wilde Bakayoko in ieder geval bevestigen dat hij er financieel op vooruit is gegaan. ‘Of ik er wat bij heb gekregen in de kontzak? Zeker!’, zegt hij in onderstaande video.


Vorig artikelSluwe constructies en werkweigering: het gevecht tussen Labyad en PSV
Volgend artikelHans Kraay belooft Guus Til basisplek tegen RC Lens: ‘Als het niet zo is, krijg ik je te pakken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in