Home Nieuws Enthousiaste Dumfries is nog steeds een AC Milan target: ‘Dit is anders...

Enthousiaste Dumfries is nog steeds een AC Milan target: ‘Dit is anders dan we gewend zijn’

947
0

De eerste training is door aanvoerder Denzel Dumfries heel goed ontvangen.

De PSV aanvoerder blikt in gesprek met Voetbal International terug op de eerste lange training en ziet dat de nieuwe trainer verschillende nieuwe accenten aan weet te leggen.

In de eerste plaats duren de trainingen veel langer dan de selectiespelers gewend zijn. ‘Ik had er wel echt zin in’, vertelde Dumfries maandagmiddag na de eerste training onder Schmidt, die iets meer dan twee uur duurde.

De komst van Schmidt en zijn Duitse stafleden in combinatie met de inmenging van Andre Ooijer en Boudewijn Zenden, zorgt voor een nieuwe periode en daarmee nieuwe werkwijze bij PSV. Het zorgt ook voor het nodige enthousiasme bij de spelers.

‘Het is anders dan we gewend zijn, andere trainingsvormen en een andere denkwijze’, legde Dumfries uit. ‘Dat is interessant. Je ziet in de partijvorm wel bepaalde accenten; meteen drukzetten en werken met overlappen.’

De eerste indruk van de nieuwe trainer was positief, zo spreekt Dumfries zich uit. ‘Hij maakt een goede indruk. Het is een rustige man. Ik vind de staf fris ogen’, vervolgde Dumfries, die meteen verschil ziet. ‘Twee uur per training, andere trainingstijden, het schema is aardig gevuld. Het is meer dan we gewend zijn. Dat is niet erg we hebben lang niks gedaan.’

Dumfries ging ook in op de sluimerende interesse van AC Milan. De Italiaanse club heeft nog altijd serieuze interesse in de diensten van de aanvoerder van PSV. ‘Wat ik al eerder heb gezegd: ik voel me hier op mijn plek. Ik weet niet hoe het staat met de interesse, ik focus me nu op PSV. De transferwindow is tot oktober open. Ik ben er natuurlijk wel over aan het nadenken en weeg mijn opties af”, aldus transfertarget Denzel Dumfries.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here