Home Nieuws Enthousiasme neemt toe na geruchten over terugkeer Hirving Lozano naar PSV

Enthousiasme neemt toe na geruchten over terugkeer Hirving Lozano naar PSV

2278
0

Het nieuws rond de concrete belangstelling van PSV in Hirving Lozano verbaasde zaterdagavond iedere PSV fan.

De Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzo deelde het nieuws zaterdagmiddag via zijn sociale kanalen. Lozano staat op het punt om Napels te verlaten en PSV zou inmiddels een concreet bod bij de landskampioen van Italie hebben weggelegd. PSV denkt Lozano voor 10 miljoen euro over te kunnen nemen van Napoli. Dat bedrag komt weer neer op een vierde van de in 2019 ontvangen transfersom van ruim 40 miljoen euro.

Het nieuws rond Lozano zorgt voor veel enthousiasme. Niet alleen PSV fans reageren enthousiast maar ook de analisten van ESPN zijn wel te spreken over de terugkeer van de inmiddels 28 jarige Mexicaan.
PSV zou erg goede zaken doen met het aantrekken van Lozano. Dat stellen de ESPN-analisten Kees Kwakman en Karim El Ahmadi, die in de Mexicaanse vleugelaanvaller een enorme versterking zien voor PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldde zaterdagavond nog dat Johan Bakayoko mogelijk betrokken wordt bij de transfer. Bakayoko staat immers in de nadrukkelijke belangstelling van enkele clubs, waaronder het Napoli van Hirving Lozano. Analist Kees Kwakman reageert in de studio van ESPN op het nieuws rond Lozano. “Lozano terug en dan nog geld overhouden. Als dit de deal is, dan zou ik dat meteen doen. Nog een doorverkooppercentage bedingen voor Bakayoko, dat lijkt me een prima deal”, klinkt het.

Ook El Ahmadi is enthousiast en ziet een terugkeer van Lozano naar PSV wel zitten. “Als je dan Bakayoko wegdoet en Lozano kan krijgen. Dat zou wel een goede zijn voor PSV hoor. Als je Lozano kan krijgen dan is dat altijd een aanwinst voor PSV. Ik heb in Nederland nog tegen hem gespeeld. Hij heeft bij Napoli bij vlagen ook heel goede wedstrijden gespeeld”, aldus de analist.

Ondertussen is bekend geworden dat Hirving Lozano open staat voor een terugkeer naar PSV, weet Eindhovens Dagblad te melden. De Mexicaan heeft zijn vertrekwens bij Napoli kenbaar gemaakt. Lozano zou na vier jaar in Napels niet meer gelukkig zijn bij de club. De twee seizoenen bij PSV zijn de Mexicaan en zijn gezin goed bevallen waardoor een terugkeer een reële optie is geworden.


Vorig artikelVIDEO | Joël Piroe scoort meteen bij debuut voor Leeds United
Volgend artikelTransfer Aster Vranckx naar Fiorentina onzeker, Belgische middenvelder nog steeds in beeld bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in