Home Nieuws Enthousiasme na aanstellen Schmidt: ‘Eén van de grootste clubs in de Eredivisie...

Enthousiasme na aanstellen Schmidt: ‘Eén van de grootste clubs in de Eredivisie gaat superaanvallend voetballen’

1463
0

De aanstelling van Roger Schmidt bij PSV maakt vele tongen los. Zo ook bij de mannen van de Derde Helft.

Uiteraard zijn er ook twijfels ondanks alle positieve geluiden. Schmidt werkte eerder bij teams als Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen, waarmee hij ‘Vollgass-Fussball’ speelde. “Het enige wat nog op mijn netvlies stond was de slachting van Ajax een aantal jaar geleden, door zijn Salzburg. Dat was echt krankzinnig”, zo klinkt het.


PSV pleegt dan ook een heuse ‘coup’, is de tendens bij de analisten van De Derde Helft. “Hij heeft grote clubs als AC Milan afgewezen. Hij brengt heel veel jeugd in en ik denk dat hij gelooft in het plan van PSV.”

De meningen zijn echter niet allemaal zo eensgezind. Uiteraard zijn er ook twijfels. “Hij is helemaal niet zo goed als mensen denken. Wij kennen hem vooral van Salzburg. Daar kun jij ook fantastisch voetbal spelen en verschrikkelijk veel prijzen winnen. Zijn gemiddelde aantal punten valt echt wel vies tegen, zeker bij Leverkusen.”

Wat PSV te wachten staat lijkt wel duidelijk. Men verheugd zich op sprankelend aanvallend voetbal: ‘Eén van de grootste clubs in de Eredivisie gaat superaanvallend voetballen volgend jaar. Dat wordt superleuk om naar te kijken. Veel aanvallen én veel puntenverlies”, zo klink het.


Facebook Comments