Home Nieuws Enthousiasme kent geen grenzen: ‘PSV heeft een spits gehaald die een revelatie...

Enthousiasme kent geen grenzen: ‘PSV heeft een spits gehaald die een revelatie kan worden’

24209
0

Fábio Silva is momenteel basisspeler bij PSV en laat in zijn nog korte periode in Eindhoven zien een meerwaarde voor de selectie van PSV te zijn.

Ruud van Nistelrooij is maar wat blij met de jonge talentvolle Portugese spits, die al een heel voetballeven achter de rug. Porto, Benfica en opnieuw Porto in thuisland Portugal en Wolverhampton en Anderlecht in Engeland en Belgie. Nu dus PSV en daar wenst Silva vooralsnog te blijven om zijn doelen na te streven.

Voetbal International sprak uitgebreid met de spits maar ook met diens vorige trainers en begeleiders. Vanuit Liverpool kent het enthousiasme rond Silva geen grenzen. Assistent-trainer Pepijn Lijnders en diens assistent Matos zijn tegenover Voetbal International lyrisch over het talent van de Portugese spits.

‘Technisch afwerken was voor hem zo natuurlijk. Fábio was in alle lichtingen beslissend in de nationale en internationale toernooien, altijd met een veelzeggende glimlach’, aldus Lijnders.

‘Matos, zijn oud-trainer, zit hier bij me en zegt: “PSV heeft een spits gehaald heeft die een revelatie kan worden.” Dat zal Fábio leuk vinden om te lezen. Fábio moet het plezier weer vinden dat hem zo kenmerkte, zijn spel weer technisch maken, zodat het weer draait om goed afwerken. Het lijkt erop dat hij nu op de juiste plek terecht is gekomen bij PSV, aanvallers krijgen daar de juiste waardering.’


Vorig artikelLovende kritieken voor Joey Veerman, die wat Kenneth Perez betreft kan starten in Parijs
Volgend artikelDOCU | Taxi Jonathan Reis in Belo Horizonte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in