Home Nieuws Inter fans enthousiast: Rugnummer twee voor Dumfries maar Inter coach Inzaghi trapt...

Inter fans enthousiast: Rugnummer twee voor Dumfries maar Inter coach Inzaghi trapt op de rem

16764
0

Denzel Dumfries is inmiddels ruim een week in Italië en speler van FC Internazionale.

Dumfries trainde hele week met zijn nieuwe ploeggenoten en lijkt speelklaar te zijn voor de start van het Serie A seizoen. Een debuut lonkt maar of het zover gaat komen is nog even de vraag. Afgaande op het rugnummer lijkt Dumfries meteen voor de basis in aanmerking te komen maar coach Inzaghi lijkt op de rem te trappen.

Inzaghi is erg blij met de komst van de energieke Dumfries. De transfer hing de gehele zomer in de lucht en de nieuwe coach van Inter heeft grote plannen met de verdediger, die perfect past in het spel van de landskampioen. Vrijdag ging de coach in op de komst van Denzel Dumfries naar Milaan. ‘Denzel is een erg interessante speler. Hij zal even de tijd nodig hebben om aan alles te wennen, maar we gaan veel plezier aan hem beleven’, stak Inzaghi van wal op de persconferentie.

Ook op sociale media wordt er met veel enthousiasme gesproken over de transfer van Dumfries naar Milaan. De fans van de blauw-zwarte club uit Milaan sloten de verdediger afgelopen week meteen in de armen. De Inter fans zagen Dumfries afgelopen zomer furore maken op het EK en hebben veel vertrouwen in de energieke verdediger.

Dumfries is aangetrokken als de opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi, waar de club uit Parijs ruim 60 miljoen euro voor betaalde. Dumfries gaat in Italië spelen met rugnummer 2 en zou zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen Genoa, zijn competitiedebuut in de Serie A kunnen gaan maken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here