Home Nieuws Engelse topclubs sluiten aan, ook Chelsea en Manchester United worden genoemd voor...

Engelse topclubs sluiten aan, ook Chelsea en Manchester United worden genoemd voor Sangaré

1430
0

Sky Sports meldt dat ook de absolute topclubs in Engeland aansluiten in de rij geïnteresseerde clubs voor Ibrahim Sangaré.

Het is tot op heden nog onbekend of de Ivoriaan zelf ook oren heeft naar een transfer naar de Premier League of dat een jaar PSV nog een optie is. In het contract van Sangaré staat een gelimiteerde transfersom van 37,5 miljoen, waardoor geïnteresseerde clubs weten waar ze aan toe zijn. Inmiddels is Sangaré in beeld bij Liverpool, Newcastle United, Leicester City en Aston Villa. Maar buiten deze rij clubs meldt Sky Sports dat ook Chelsea en Manchester United de Ivoriaan in de gaten houden.

Ruud van Nistelrooij wil dolgraag met de middenvelder gaan werken maar de vraag is of dat nog realistisch te noemen is na alle interesse voor de gewilde Ivoriaan. “Een PSV met Sangaré en Cody Gakpo is een stuk beter dan zonder. We gaan er alles aan doen om ze bij de club te houden”, zei technisch directeur John de Jong onlangs tegen ESPN.

Mocht Sangaré vertrekken heeft PSV de opvolgers in het vizier. Het betreffen Quinten Timber van FC Utrecht of Vinicius Souza van KV Mechelen. PSV clubwatcher Rik Elfrink is wat voorzichtiger met de uit Engeland overgeaaide berichtgevingen over Sangaré. Elfrink trapt enigszins op de rem. Volgens de journalist is er nog geen sprake van ‘concrete’ interesse van Manchester United en Chelsea.


Vorig artikelIn Zurich communiceert men de transferstrategie voor PSV target: ‘Als er een topclub komt zijn we bereid te praten’
Volgend artikelJordan Teze en Cody Gakpo winnen met Oranje in Wales

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in