Home Nieuws Engelse topclubs pakken nog niet door, alleen Nottingham Forest en Leeds United...

Engelse topclubs pakken nog niet door, alleen Nottingham Forest en Leeds United bieden op Gakpo

1797
0

Cody Gakpo en zijn toekomst bij PSV. Nog altijd is er maar geen duidelijkheid.

Inmiddels lijkt het geduld van PSV en de achterban wat af te nemen omdat de aanvaller maar geen besluit lijkt te kunnen nemen. Of de juiste club is nog niet gekomen voor Gakpo of de juiste club biedt nog niet genoeg voor PSV’s vleugelaanvaller. Gakpo spreekt zich ook nog niet echt uit, behalve dat hij het niet weet. Het seizoen vordert en PSV wenst stappen voorwaarts te maken.

Vanuit de Premier League is er volop interesse maar doorpakken is nog niet aan de orde. Slechts Nottingham Forest en Leeds United waren concreet in de markt voor Cody Gakpo, die op het Europese toneel zijn status nog niet kan waarmaken. Volgens het Eindhovens Dagblad blijft het vooralsnog bij ‘loeren’ vanuit de Britse clubs.

Britse media meldden woensdag dat Manchester United werk wil maken van een transfer van Gakpo, die minimaal veertig miljoen euro moet gaan opbrengen voor PSV. De regionale krant schrijft dat het nog altijd mogelijk is dat Gakpo vertrekt, maar op dit moment brachten alleen promovendus Nottingham Forest en eerder Leeds United een concreet bod uit. De club uit Leeds zette kort daarna in op andere aanvallers.

PSV lijkt sowieso niet van plan om Gakpo voor het tweeluik met Rangers FC te verkopen aan welke club dan ook. Deelname aan de groepsfase van de Champions League kan ook van invloed zijn op de beslissing van Gakpo om nog een jaar bij PSV te blijven, zodat ook deelname aan het WK veilig kan worden gesteld.


Vorig artikelGlasgow kijkt uit naar Rangers – PSV, Rangers icoon richt pijlen op Ruud van Nistelrooij
Volgend artikelSky Sports: Manchester United treft voorbereidingen voor transfer Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in