Home Nieuws Engelse topclubs kijken naar PSG ontwikkelingen rond Xavi Simons in de hoop...

Engelse topclubs kijken naar PSG ontwikkelingen rond Xavi Simons in de hoop toe te slaan

2924
1

Ook in Engeland worden de ontwikkelingen rond Xavi Simons nauwlettend gevolgd.

De ontwikkelingen rondom de vermeende contractverlenging met PSV maar ook rondom de perikelen met Paris Saint-Germain. Het is al maanden onrustig rond Xavi Simons, die tot vervelends toe maar geen besluit over zijn toekomst wenst te nemen.

De twintigjarige topvoetballer twijfelt over zijn contract bij PSV, kunnen we inmiddels wel concluderen. Simons wordt van alle kanten geadviseerd bij PSV te blijven maar alle adviezen laat hij tot op heden links liggen. In Parijs denkt men nog altijd Simons over de streep te kunnen trekken maar Engelse clubs denken precies hetzelfde.

PSV zou volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad alles hebben gedaan om het contract van Simons te verlengen, echter is er ondanks goede gesprekken nog geen jawoord gegeven.

Ook Paris Saint-Germain trekt momenteel hard aan de aanvaller van de Eindhovense club, weet de journalist te melden.

‘De Britse clubs weten dat PSG een goedkope clausule heeft, dus gaan ook zoeken naar bijzondere wegen. Desnoods via PSG, iets wat contractueel is uitgesloten maar met geld is veel mogelijk’, schrijft Elfrink op Twitter over de gecompliceerde situatie. ‘Wordt vast snel vervolgd.’

Paris Saint-Germain kan de gehele maand juli, tot en met de 31e om precies te zijn, Xavi Simons door de clausule voor slechts zes miljoen euro terughalen naar Parijs.

Mocht Xavi Simons voor een andere club kiezen, moet er een aanzienlijk hoger bedrag worden neergeteld. Alle opties lijken op dit moment open te liggen.


Vorig artikelLuuk de Jong, Guus Til en Noa Lang ontbreken in oefenduel, PSV vliegt jeugdspelers in
Volgend artikelVertrek uit Napels lonkt: Ongewone transfer voor Hirving Lozano

1 REACTIE

  1. Laat maar gaan, zulke mensen zijn er alleen voor t geld, krijgt alleen maar onvrede in de groep omdat de verhoudingen qua salaris helemaal scheef liggen. Het was een mooi seizoen met Xavi, volgende moet er beter nagedacht worden over clausules, Angelino is ook zo door de vingers geglipt.
    Beter dat hij nu vertrekt dan over aantal weken, nu kun je verder. Bedankt Xavi, hopelijk maak je een goede keuze,suc6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in