Home Nieuws Engelse topclubs ook in de rij voor Xavi Simons, Erick Gutiérrez en...

Engelse topclubs ook in de rij voor Xavi Simons, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré

9593
0

Het Engelse medium 90min meldt dat er naast de interesse vanuit Engeland voor Cody Gakpo ook serieuze interesse bestaat voor andere spelers van PSV.

Het medium 90min meldt dat naast Cody Gakpo ook Xavi Simons, Erick Gutiérrez, Ibrahim Sangaré genoemd worden bij Engelse Premier League clubs. Het medium wijst naar een serie clubs uit de Premier League. Het betreffen Manchester United, Arsenal, Chelsea als de bekende gegadigden maar ook Leeds United, Everton, Leicester City en Newcastle United worden genoemd voor Xavi Simons, Erick Gutiérrez, Ibrahim Sangaré.

IN de Premier League betekent sluimerende interesse na verloop van tijd meestal ook concrete interesse. In beginsel sturen de Britse Premier League clubs de Europese scouts naar spelers die op een gecreëerde lijst staan. Dat geldt ook Xavi Simons, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré. Met name voor Sangaré geldt dat hij al sinds zijn komst naar PSV op de bekende lijstjes van de Britse scouts staat. Zijn spel is dan ook geschikt voor de fysieke en snelle Premier League.

De genoemde Britse clubs hebben inmiddels besloten dat afgevaardigden, oftewel scouts, Xavi Simons, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré de komende maanden zullen gaan volgen op de Nederlandse velden. Uiteraard is er nog steeds de meeste interesse voor Cody Gakpo maar slechts de grootse Engelse topclubs kunnen 50 miljoen plus op tafel leggen voor Gakpo. Clubs als Leeds United en Southampton maken zich geen illusies meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here