Home Nieuws Engelse pers lyrisch over Wijnaldum

Engelse pers lyrisch over Wijnaldum

14
0

De Engelse pers is momenteel lyrisch over het spel van Georgino Wijnaldum. In de verloren wedstrijd tegen Everton heerste Wijnaldum weer als vanouds op het middenveld. Zijn actie’s en spel staan in schril contract met dat van zijn vriend en ex collega Memphis Depay.

Ook de diverse analisten van Fox Sports en Match of the Day verwachten dat Wijnaldum op korte termijn nog een stap omhoog kan zetten bij een hoger aangeschreven club dan Newcastle. Wijnaldum zelf houdt zich niet bezig met de verhalen maar concentreert zich op zijn club en op Oranje, waar hij nog steeds veel vragen over krijgt.
“Iedereen hier wil constant van me weten hoe het nu zit met het Nederlands elftal”, vertelt Wijnaldum in een interview met de supportersvereniging van PSV. “Ze willen weten hoe het kan dat we derde zijn geworden op het WK en ons vervolgens niet gekwalificeerd hebben voor het EK. Ik heb er helaas geen fatsoenlijke antwoord op. Het is ontzettend irritant dat we niet naar het EK gaan. Niet alleen voor mij, maar voor elke speler van Oranje. Op zo’n eindtoernooi ontwikkel je je als speler veel sneller. In Frankrijk zouden we tegen de beste teams en spelers van Europa aantreden. Die ervaring missen we nu”, besluit Wijnaldum.

Toen De PSV Supporter onlangs een exclusief interview met Wijnaldum publiceerde, nam de krant Newcastle Chronicle in no-time contact op. Inmiddels is het interview in het Engels vertaald en publiceert de Chronicle het ene na het andere Wijnaldum-item, schrijft de PSV supporter op haar website.
“Wijnaldum has been a huge hit over here”, laat Mark Douglas weten, Newcastle United-volger voor de Engelse krant. In eerdere berichten op de website wordt Wijnaldum al volop geprezen, vooral vanwege zijn energieke spel en zijn nimmer aflatende inzet. ‘A dutchman’s touch of class’, ‘an instant hit’, ‘the shining light of this season’, ‘Newcastle’s best players’ (samen met Moussa Sissoko), ‘game changer’.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here