Home Nieuws Engels medium: Situatie Ronaldo bij United heeft mogelijk gevolgen voor PSV

Engels medium: Situatie Ronaldo bij United heeft mogelijk gevolgen voor PSV

52448
1

De situatie van Christiano Ronaldo bij Manchester United zou voor PSV weleens verregaande gevolgen kunnen hebben deze winter.

Althans, dat denkt het Engelse medium 90min. In Engeland weet een ieder dat Ronaldo niet meer zal terugkeren naar Manchester en dus valt er een stevig salaris weg uit het salarishuis van de Britse club uit Manchester. Ook bij United groeien de bomen niet tot in de hemel.

Marcel Brands zei enkele weken geleden dat een winterse uitgaande transfer niet in de planning ligt en dat de club niet perse een speler dit window hoeft te verkopen maar Brands deelde ook mede dat een grote uitgaande transfer wel degelijk sneller zou bijdragen aan goede jaarcijfers. Mocht een grote Britse club zich melden voor Gakpo, verschuiven als vanzelf de panelen en is een transfer bijna niet meer tegen te houden.

Gakpo liet zichzelf ook uit in de dezelfde bewoordingen. Gakpo heeft de intentie om het seizoen in Eindhoven af te maken maar het Britse medium 90min denkt dat er een opening is mocht United zich daadwerkelijk melden bij PSV deze winter. PSV zou na intern beraad én bij een bod van boven de 50 miljoen euro, wel bereid zijn de aanvaller deze winter te verkopen.

De situatie van Ronaldo bij Manchester United is volgens 90min de directe aanleiding dat PSV deze winter Gakpo zou kunnen kwijtraken. Gakpo was in de zomer al een serieuze optie en is daarnaast cliënt van hetzelfde management als manager Erik ten Hag., die zeer gecharmeerd is van Cody Gakpo en al meermaals contact met Gakpo zocht.

90min meldt echter ook dat United serieuze concurrentie heeft van Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Borussia Dortmund. Het management van Gakpo sprak ondertussen al meermaals met meerdere clubs.


Vorig artikelDenzel Dumfries leeft zijn Oranje droom en zegt over terugkeer: ‘PSV en Sparta zijn echt mijn clubs’
Volgend artikelGuus Til blikt terug op eerste seizoenshelft en wil lang bij PSV blijven: ‘Ik heb niet voor niets voor 4 jaar getekend’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in