Home Nieuws Engelse media zetten Gakpo hoog op de troon: ‘Hottest prospect World Cup’

Engelse media zetten Gakpo hoog op de troon: ‘Hottest prospect World Cup’

1110
0

Het persmoment van Oranje zondagmiddag in Qatar had veel weg van een georganiseerde en geëngageerde persconferentie rond Cody Gakpo.

De verzamelde media, veelal uit Engeland waar Gakpo een waar fenomeen geworden is door alle berichtgevingen in combinatie met de interesse van de Engelse topclubs, vroegen de aanvaller de hemd van het lijf maar ook veelal naar de bekende weg. Het ging over focus, toekomst, Premier League, een winterse of een zomers transfer etc. Gakpo weet inmiddels handig door zulke vragen te manoeuvreren en dus volgden er eenduidige antwoorden. In Engeland geldt Gakpo momenteel als hoogte transfertarget voor de Engelse clubs én media.

‘Mijn focus ligt op het WK, maar het is altijd leuk om dat soort verhalen te horen’, begon Gakpo over zijn nabije toekomst.
Een Engelse journalist noemde hem zelfs als ‘hottest prospect’ van het WK, schrijft Voetbal International. ‘Ik word daar niet verlegen van, maar het is een teamsport. Dus ik heb liever dat het over het team gaat.’

Gakpo is op de hoogte van de lofzang die van Gaal over hem hield en na twee doelpunten op een WK eindronde is Gakp hard op weg om Oranje’s topscorer én WK ster te worden. ‘Ik heb het meegekregen inderdaad. Maar daar probeer ik niet zoveel over na te denken. Ik probeer zo goed mogelijk mijn best te doen en het team te helpen. De trainer is heel veeleisend. Hij probeert mij steeds te triggeren; om een betere speler te worden. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Verrast over mijn prestaties ben ik niet. Ik weet waar ik toe in staat ben’, aldus een nuchtere Cody Gakpo, die in Engeland een waar transfertarget is geworden.


Vorig artikelPersmoment Oranje | Gakpo kan de PSV fans niets beloven maar wintertransfer is geen doel
Volgend artikel‘De Tank’ die vrije trappen met meer dan 100 km/h binnenschoot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in