Home Nieuws Engelse media wijzen naar PSV: 50 miljoen euro voor Gakpo niet te...

Engelse media wijzen naar PSV: 50 miljoen euro voor Gakpo niet te weigeren

8365
0

Het nieuws rond Cody Gakpo lijkt per dag te veranderen nu de interesse van Manchester United concreet is geworden.

Erik ten Hag sprak inmiddels al met Gakpo maar van een concreet bod is geen sprake. Aan de overkant van de plas smullen de Engelse kranten ondertussen van de dramatische prestaties van Manchester United en Erik ten Hag. United verloor opnieuw en deze keer met 4-0 op bezoek bij Brentford. Het noopt ten Hag tot het halen van serieuze versterkingen maar tot op heden lijkt ook de transfermarkt United niet gunstig gezind.

PSV wacht komende week twee wedstrijden tegen Rangers FC en daarna lijkt er een onstuimige transferperiode op komst te zijn voor de club met het naderende vertrek van Cody Gakpo. De Engelse kranten denken dat de paniek bij United gaat toeslaan na de start van de Premier League en dat er de nodige versterkingen gehaald zullen gaan worden. Cody Gakpo zou één van die spelers zijn.

‘PSV wil hem behouden, maar zou een bod van vijftig miljoen euro misschien niet kunnen weigeren’, schrijft men over PSV’s steraanvaller. Ook Arsenal wordt nog steeds genoemd voor Gakpo, maar ook vanuit Londen is nog geen concreet bod op Gakpo ontvangen. Eerder waren Nottingham Forest en Leeds United al met concrete biedingen in de markt voor Cody Gakpo.


Vorig artikelDeventer was PSV opnieuw goed gezind: ‘Bij rust konden we al nadenken over dinsdag’
Volgend artikelVoorbeschouwing Rangers FC – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in