Home Nieuws Engelse media wijzen Leicester City al dagenlang op ‘hectisch en sfeervol’ Philips...

Engelse media wijzen Leicester City al dagenlang op ‘hectisch en sfeervol’ Philips Stadion

2611
0

In Engeland kregen de 1600 PSV fans na afloop van Leicester City – PSV alle lof toebedeeld voor de steun en sfeer.

Niet alleen de Leicester City fans spraken op sociale media hun waardering uit maar ook Engelse media wijzen naar de steun die PSV in het eigen Philips Stadion tegemoet kan zien. Het plaatselijke Leicester Mercury wees de spelers van Leicester afgelopen dagen op een hectisch en sfeervol Philips Stadion. Leicester keeper Schmeichel weet inmiddels dat zijn club een sfeervolle PSV thuiswedstrijd tegemoet kan zien.

“Ik verwacht een geweldige sfeer in het Philips Stadion, maar daar weten wij mee om te gaan. We hebben eerder zware Europese uitwedstrijden gespeeld, zoals tegen Stade Rennes”, zegt Schmeichel. “Nee, ik hoop niet dat het tot een penaltyserie komt, maar anders zijn we vol vertrouwen.”

Schmeichel hoopt niettemin dat Leicester de strijd kan vervolgen richting de finale om zo de eerste Conference League-winnaar ooit te worden. ‘We zijn als club zo hard gegroeid in de afgelopen jaren. We hebben het beste trainingscomplex van Engeland, we hebben prijzen gewonnen, Europese wedstrijden gespeeld. We strijden op meerdere fronten en blijven geschiedenis schrijven. Leicester is misschien niet de meest flitsende club, maar we zijn ambitieus en laten zien met de grote jongens mee te kunnen doen.’

“Deze avonden zijn gewoon anders, ze bieden iets anders voor spelers en supporters. Je speelt tegen teams waar je normaal niet tegen speelt. Ik denk dat het voor elke club heel belangrijk is om deze avonden te beleven”, zegt Schmeichel op de persconferentie. “Dit zijn momenten in de geschiedenis waar we elke dag voor vechten. Dat is waar het bij deze club om draait. We zijn waarschijnlijk niet de grootste of meest flitsende club die er is, maar we hebben zo nu en dan mee kunnen doen met de grote jongens, we hebben het tot nu toe goed gedaan, denk ik”, aldus de ervaren Schmeichel.


Vorig artikelRoger Schmidt roept PSV fans op tot massale steun: ‘We hebben de beste sfeer nodig’
Volgend artikelGaat eerzuchtige Eran Zahavi nu écht het verschil maken voor PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in