Home Nieuws The Telegraph waarschuwt PSV voor slagkracht Man United: Miljoenenbod op Cody Gakpo...

The Telegraph waarschuwt PSV voor slagkracht Man United: Miljoenenbod op Cody Gakpo aanstaande

6255
0

Het Engelse medium The Daily Telegraph weet te melden dat Manchester United spoedig een ongekend miljoenenbod op Cody Gakpo gaat uitbrengen.

Het doorgaans goed ingevoerde medium waarschuwt PSV voor de slagkracht van de grootmacht Manchester United. The Telegraph beschikt over inside information wat betreft de transferplannen van de club van Erik ten Hag. Volgens de Britse krant is Cody Gakpo transferdoelwit nummer één geworden.

De betrouwbare Engelse krant, goed op de hoogte van de de stand van zaken bij de Britse gigant United, schrijft over de nog steeds ongekende mogelijkheden van de matig presterende topclub. Financieel gezien is United nog steeds een ongekend grote club in het mondiale voetbal. Het medium denkt dat de wens van PSV, het behouden van Gakpo, niet in stand kan worden gehouden als United zich met serieuze biedingen in de strijd gaat mengen.

Tegenstrijdig is wel dat The Telegraph meldt dat United een bedrag 44 miljoen euro gaat uitbrengen op Gakpo, waar het Eindhovens Dagblad juist denkt te weten dat PSV om en nabij de 60 miljoen euro wenst te ontvangen voor haar sterspeler.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here