Home Nieuws Engelse media verwachten ontslag voor Marcel Brands bij Everton

Engelse media verwachten ontslag voor Marcel Brands bij Everton

6172
0

Marcel Brands staat onder druk in Liverpool bij zijn werkgever Everton.

De tweede club uit Liverpool kondigde enkele jaren geleden groots de komst van Marcel Brands aan om een flinke stap voorwaarts te maken in de Engelse Premier League. Brands werd ook al snel benoemd tot Director of Football. Echter zijn de resultaten wisselend te noemen. Everton geldt als vermogende club in Engeland maar boekt niet de resultaten die wenselijk worden geacht. Een top zes klassering was het grote doel maar daar is Everton zelden of nooit dichtbij geweest. Dit jaar zijn de resultaten opnieuw niet om over naar huis te schrijven en dus schrijven Engelse media over een mogelijk ontslag voor Director of Football Marcel Brands.


Brands geniet wel veel aanzien bij Everton want de technische baas van de club heeft de jeugdopleiding opnieuw gestructureerd en doorgelicht, naast het feit dat er een toekomstplan toekomstvisie werd opgesteld. Toch liggen zowel Marcel Brands als trainer Rafael Benítez onder vuur in de Engelse media. De forse thuisnederlaag tegen Liverpool van afgelopen week kan eventuele maatregelen in een stroomversnelling brengen.

Het bestuur van Everton, waar Marcel Brands gek genoeg zelf onderdeel van uit weet te maken, zou in gesprek zijn over de resultaten en de positie van Brands én van de trainer, die weer door Brands werd aangesteld. Het lijkt erop dat óf Brands, óf trainer Rafael Benítez ontslag gaat krijgen, valt in onder meer het Engelse medium Football Insider valt te lezen.