Home Nieuws Engelse media: Tottenham accepteert bod Spartak Moskou

Engelse media: Tottenham accepteert bod Spartak Moskou

2461
0

Het niet spelen van Europees voetbal ten spijt maar Davinson Sánchez lijkt hard op weg naar de Russische competitie te zijn.

In Engeland wordt melding gemaakt van een geaccepteerd bod op de Colombiaanse verdediger. Tottenham Hotspur heeft het bod op Davinson Sánchez vanuit Moskou voor serieus aangenomen en inmiddels geaccepteerd. Dat meldt de doorgaans betrouwbare krant The Athletic te melden.

Volgens The Athletic bedraagt het bod van de Russische club het forse bedrag van vijftien miljoen euro. Hiermee zou het tot 2024 doorlopende contract worden afgekocht. The Athletic is overigens dezelfde Engelse krant waarin twee geleden melding gemaakt werd van de concrete interesse vanuit Nottingham Forest voor Ibrahim Sangaré.

Davinson Sánchez is in de afgelopen weken meerdere keren in verband gebracht met PSV en geldt als zeer serieus doelwit voor PSV. Toch lijkt PSV de pogingen te moeten staken gezien het akkoord tussen Tottenham Hotspur en Spartak Moskou. Sánchez moet echter nog wel een persoonlijk akkoord bereiken met de Russische club maar men verwacht daar omtrent geen problemen.

In Moskou zal Sánchez geen Europees voetbal kunnen spelen, vanwege de ban voor ploegen uit Rusland. De Spaanse clubs Real Betis en Villarreal plus Fenerbahçe en Galatasaray zijn ook concreet voor Davinson Sánchez. PSV lijkt pas in actie te kunnen komen bij een verkoop van Ibrahim Sangaré.


Vorig artikelHoe gaan Peter Bosz en Noa Lang zich verhouden? Akyol heeft geen spijt van harde uitspraken over Lang
Volgend artikelCentraal duo voor Champions League wedstrijden lijkt na exit tegen Benfica en Rangers deels hetzelfde te zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in