Home Nieuws Engelse media melden hernieuwde interesse Leicester City in Noni Madueke

Engelse media melden hernieuwde interesse Leicester City in Noni Madueke

2192
0

Noni Madueke mag momenteel even geen basisplaats hebben in het elftal van Roger Schmidt maar de aanvaller is nog altijd gewild bij vele Europese clubs.

Daartoe behoorde vorig jaar ook het Engelse Leicester City, tegenstander van PSV in de kwartfinale van de Conference League. Madueke is nog altijd hot in zijn thuisland en wordt geregeld met verschillende clubs in verband gebracht. Tottenham Hotspur, waar Madueke voor zijn vertrek naar PSV onder contract stond maar ook Arsenal en West Ham United worden genoemd voor Madueke.

De Engelse aanvaller stond eerder al op de radar bij Borussia Dortmund, waar hij zelfs al met zijn vader een bezoek aan het trainingscomplex zou hebben gebracht. Het Engelse medium The Guardian, doorgaans een betrouwbare krant in het Verenigd Koninkrijk, meldt dit weekend dat Madueke een serieuze kandidaat is om de voorhoede van Leicester City te versterken.

De scouts van Leicester City hebben Madueke altijd in de gaten gehouden en overwegen nu om een bod uit te brengen, aldus The Guardian over Noni Madueke. PSV en Leicester City treffen elkaar op 7 april in Engeland en een week later in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here