Home Nieuws Engelse media maken melding van transfersom van 59 miljoen euro: ‘Gakpo mag...

Engelse media maken melding van transfersom van 59 miljoen euro: ‘Gakpo mag vertrekken na tweeluik met Rangers’

43323
0

Cody Gakpo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United.

De grootmacht uit Manchester lijkt te gaan doorpakken voor Gakpo. Gezaghebbende Britse media weten te melden dat de transfer mogelijk zijn beslag gaat krijgen na het tweeluik tussen PSV en Rangers FC.

Volgens onder meer The Daily Record en Manchester Evening News heeft Cody Gakpo te horen gekregen dat een eventuele transfer van de aanvaller pas plaats mag vinden na het tweeluik met Rangers FC. Het lijkt erop dat de genoemde media over inside informatie beschikken wat de situatie rond Gakpo aangaat.

De clubleiding van PSV zou aan Gakpo hebben laten weten dat een eerder vertrek onbespreekbaar is, aldus verschillende Britse kranten. Nottingham Forest en Leeds United brachten eerder al een bod uit maar PSV en Gakpo lijken te wachten op concrete biedingen van clubs uit de top van de Premier League.

Britse media melden dat zowel Manchester United als Arsenal zich op korte termijn zullen gaan melden in Eindhoven. The Daily Record weet ook dat PSV een vraagprijs heeft opgesteld van 50 miljoen pond, wat meer komt op maar liefst 59 miljoen euro. Dat lijkt aan de hoge kant te zijn maar niets kan worden uitgesloten. Kortom, PSV wacht na de wedstrijden tegen Rangers FC een aantal onstuimige transferweken.


Vorig artikelWim Kieft prijst Ibrahim Sangaré inzake contractverlenging: ‘Gakpo en Sangaré nog niet klaar voor de top’
Volgend artikelDaadkracht Xavi Simons in Deventer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in