Home Nieuws Engelse media koppelen Arsenal aan Mo Ihattaren

Engelse media koppelen Arsenal aan Mo Ihattaren

1717
0

Mohamed Ihattaren staat al jaren op de lijstjes van de verschillende grote clubs in Europa.

Daar komt voorlopig nog geen verandering gezien de ontwikkelingen die het toptalent maakt. Onder meer Manchester City maar ook United en Chelsea zaten al meermaals op het vinkentouw voor het absolute toptalent van PSV. De tienerster uit Utrecht kon op 15 jarige leeftijd al verhuizen naar Londen en manchester maar achtte de tijd nog niet rijp voor een internationale verhuizing.


De vraag is hoe lang Ihattaren nog bij PSV te bewonderen valt. Engelse media koppelen Ihattaren nu aan het Londense Arsenal. De club uit Noord Londen wacht deze zomer een grondige renovatie. De nieuwe Spaanse trainer Mikel Arteta wens een flinke kwaliteitsinjectie aan zijn selectie te geven en heeft een grote renovatie in gedachten, aldus Britse media. De naam van Ihattaren ontbreekt niet in het geheel en dat is bijzonder te noemen voor een jonge speler van slechts 17 jaar oud.

Terug naar Arsenal. De Spaanse manager houdt rekening met het vertrek van een aantal vaste krachten, waaronder bijvoorbeeld Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette. Om eventuele vertrekken op te vangen heeft de club al een shortlist opgesteld met potentiële versterkingen en volgens The Daily Mail staat onder meer Ihattaren op die lijst.

‘Veelzijdigheid is wat Ihattaren zo’n verleidelijk doelwit maakt deze zomer’, schrijft het medium over PSV’s toptalent. ‘Hij is ongelooflijk rustig in de kleine ruimte, ontvangt graag de bal en kan makkelijk zijn weg uit het gevaar vinden. Als Özil vertrekt en zijn salaris wegvalt, geldt Ihattaren als een jongere en ook spannendere optie voor Arteta op de nummer tien positie.’


Facebook Comments