Home Nieuws Engelse media kijken uit naar Arsenal – PSV én weerzien met ’topspits’...

Engelse media kijken uit naar Arsenal – PSV én weerzien met ’topspits’ Ruud van Nistelrooij

470
0

Ruud van Nistelrooij keert als trainer van PSV terug naar Engeland en naar de Premier League.

PSV en Arsenal spelen op donderdag 15 september tegen elkaar in het Emirates Stadium van Arsenal. Engelse media kijken enorm uit naar het treffen en halen oude herinneringen op. Van Nistelrooij speelde vijf jaar voor Manchester United, won talloze individuele prijzen en nam het in totaal twaalf keer op tegen Arsenal. De topspits van weleer wist slechts twee keer te scoren tegen de Gunners. Cijfers die in Engeland breed uitgemeten worden.

De Britse kranten zijn van mening dat Arsenal zich niet zomaar rijk mag rekenen. PSV lijkt gezien te worden als de grootste uitdager voor Arsenal in de poule. The Sun spreekt van ‘Dutch giants’, terwijl Sky Sports waakt voor onderschatting en wijst op het Champions League-tweeluik in 2007, dat door PSV werd gewonnen. In Eindhoven werd het door een doelpunt van Edison Mendez 1-0, terwijl het in Londen 1-1 bleef. Alex scoorde toen voor PSV en maakte ook een eigen doelpunt.

De loopban van Ruud van Nistelrooij als trainer wordt in de Britse kranten breed uitgemeten. De ontmoeting tussen Sir Alex Ferguson en van Nistelrooij op Ibroxpark twee weken werd ook uitgebreid besproken in de studio’s van de verschillende voetbalzenders. Ruud van Nistelrooij heeft in zijn periode in Engeland veel indruk gemaakt. De verrichtingen van de oud-spits worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden.


Vorig artikelExcelsior – PSV: Saibari in de spits, ook Simons basisspeler, van Nistelrooij gelooft nog niet in Guus Til
Volgend artikelIn Zürich en in het noorden van Noorwegen kijkt men uit naar de komst van PSV: ‘Wat een weerzien!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in