Home Nieuws Engelse media en Mourinho kritisch op Bergwijn na missers tegen Liverpool

Engelse media en Mourinho kritisch op Bergwijn na missers tegen Liverpool

271
0

Het is de laatste tijd stil rond Steven Bergwijn maar de aanvaller maakt zeker zijn minuten in de befaamde Premier League.

Bergwijn is geregeld basisspeler in het prima draaiende elftal van Jose Mourinho. Spurs staat hoog op de ranglijst maar mist de echte finesse om mee te kunnen draaien in de Engelse top.


Spurs verloor in en tegen Liverpool en daarvoor kreeg Bergwijn de rekening gepresenteerd van zowel de Engelse kranten als van coach Mourinho.

Zo beoordeelde The Express het optreden van Bergwijn met het cijfer 4. Met name zijn gemiste kansen werden hem aangerekend in de Britse media. ‘Normaal gesproken moet je de wedstrijd afmaken. Je moet ‘m gewoon dood maken’, was ook manager José Mourinho kritisch op het afronden van kansen van zijn ploeg en wees daarbij duidelijk naar Bergwijn.

‘We stonden twee, drie keer alleen voor de keeper en dan moet je het afmaken. Steven stond twee keer oog in oog voor de keeper. We hadden de vrije kopkans voor Harry Kane na een corner. We hadden de kansen, we wisten hoe we ze pijn konden doen en we hadden er veel meer mee moeten doen.’

‘Het ging niet alleen om de grote kansen, maar het was ook het moment van de grote kansen. Dat was op het moment dat ze in de problemen zaten. We hadden het moeten killen, maar we misten. En in wedstrijden op dit niveau krijg je daarvoor de rekening”, aldus Jose Mourinho over zijn falende aanvallers.


Facebook Comments