Home Nieuws Engelse media: Chelsea is serieus in de markt voor Madueke, PSV dient...

Engelse media: Chelsea is serieus in de markt voor Madueke, PSV dient rekening te houden met vertrek

1476
0

De Engelse clubs beseffen maar al te goed wat een home-grownplayer kan betekenen voor de doorgaans met buitenlanders uitpuilende selecties.

En dus kan een winters vertrek van Noni Madueke niet worden uitgesloten. Niet alleen omwille van de persoonlijke situatie en achtergrond van Madueke maar ook vanwege de penibele situatie van Chelsea op de ranglijst. De club uit het westen van Londen is in ieder geval serieus in de markt voor de twintigjarige Madueke. Er worden inmiddels ook concrete bedragen genoemd die een transfer van Madueke mogelijk zouden moeten maken. Engelse media maken melding over een transfersom van 45 tot 50 miljoen euro.

Een eventueel vertrek van Madueke zou PSV een bedrag moeten opleveren dat in de buurt van de transfersom van Cody Gakpo ligt. Dat de aanvaller in de Premier League als een ‘homegrown-player’ geldt, maakt het aantrekkelijk voor Engelse clubs om toe te slaan. Tal van Engelse clubs zien Madueke als een meer dan interessante speler maar doorpakken lijkt alleen voorbehouden te zijn aan de grotere Engelse clubs. In Engeland is men wel van mening dat PSV deze winter serieus rekening dient te houden met een vertrek van Madueke, waar PSV eigenlijk wenst in te zetten op een zomerse transfer.


Vorig artikelNa voortvarende start bevestigt preses Villarreal beweging rond Danjuma
Volgend artikelWacht PSV op presteren El Ghazi alvorens de transfermarkt op te gaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in