Home Nieuws Engelse media bewierooken Cody Gakpo na rol tegen United en wijzen naar...

Engelse media bewierooken Cody Gakpo na rol tegen United en wijzen naar Wijnaldum

1565
0

Cody Gakpo kan even niet meer stuk bij de aanhang van Liverpool en dus ook niet bij de Engelse kranten. De verschillende voetbalkranten in het Verenigd Koninkrijk zien dat Gakpo los aan het komen is.

Een stroef begin van zijn carriere op Anfield, is wat de Engelse voetbal- en clubvolgers waarnamen nadat Cody Gakpo in de winterstop tekende bij Liverpool. De gevallen Engelse topclub zocht aanvallende versterkingen en is simpelweg het elftal aan het renoveren en opnieuw aan het inrichten/opbouwen. Cody Gakpo lijkt een belangrijk onderdeel te gaan worden van de plannen tot renoveren.

Gakpo begint ook te scoren en dus lijkt de aanvaller los te zijn. Dat kwam goed tot uiting in de wedstrijd tegen Manchester United. The Liverpool Echo beloont Gakpo met een 9 voor zijn optreden . “Hij won vroeg in de wedstrijd heel veel kopduels en bouwde daarop voort met een briljante afronding bij de eerste treffer. Bij de derde goal leidde uitstekend spel van hem zijn eigen 3-0 in.” Van Dijk wist samen met zijn collega-verdedigers de nul te houden en krijgt van The Liverpool Echo een 8. “Hij was vastbesloten om Rashford te bestrijden en werkte de ballen op een no-nonsense-manier weg. Hij is terug op zijn best.” Andy Robertson en Mohamed Salah krijgen het hoogste cijfer: een 10.

De verschillende Liverpool iconen lopen momenteel ook weg met de aanvaller, die de vele miljoenen toch wel waard lijkt te zijn. Verschillende Liverpool iconen zijn ook werkzaam voor de BBC dan wel Sky Sports en wisselen lovende kritieken weer af met uiterst kritische geluiden. Er behoeft dus niet al te veel waarde te worden gehecht aan de meningen van diverse oud-spelers.

The Daily Mirror is dan ook weer wel lyrisch na de tweeklapper tegen United. Het medium ziet in Gakpo een soort mix tussen Roberto Firmino en Georginio Wijnaldum. “’Hij heeft hard gewerkt tijdens zijn wedstrijden voor Liverpool en heeft laten zien een ander type aanvaller te zijn dan wat er al was, bijna een soort mix van Roberto Firmino’s positionering met enkele kwaliteiten van Georginio Wijnaldum. We hebben hem de afgelopen tijd moeten beoordelen in een slecht draaiend team. Voor hem was dat nog erger dan voor anderen, want door zijn flinke transfersom zijn alle schijnwerpers op hem gericht”, klinkt het.


Vorig artikelBraziliaans medium meldt interesse PSV in absoluut Braziliaans toptalent Pedrinho
Volgend artikelDe revival van Joël Drommel | Maakt de doelman na gesprekken met mental coach een betere indruk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in