Home Nieuws Engelse media: Arsenal niet met beste elf tegen PSV, Gakpo nog in...

Engelse media: Arsenal niet met beste elf tegen PSV, Gakpo nog in beeld bij Arsenal

448
0

Ook de Engelse media en kranten maken zich op voor Arsenal – PSV in het Emirates Stadium.

De Engelse kranten hebben zich maanden achtereen ingelezen over de status en kwaliteiten van spelers als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré én niet te vergeten Ruud van Nistelrooij als coach. The Daily Express en The Daily Mail schrijven over de krachtmeting tussen de Engelse nummer één en Dutch gigant PSV Eindhoven, zoals PSV in Engeland wordt omschreven.

In Londen verwacht men dat Arsenal niet met de sterkste formatie PSV zal gaan bestrijden. Jesus, Zinchenko en Martin Ødegaard worden niet aan de aftrap verwacht. Het drukke schema van Arsenal biedt kansen voor PSV, denkt men in Londen te weten. Verder wijzen de voetbal gerelateerde kranten ook naar Ruud van Nistelrooij als coach van PSV. In Engeland is men benieuwd naar de preformance en daadkracht van de nieuwe frisse coach Ruud van Nistelrooij, oud Manchester United uithangbord. Ook in voetbalstad Manchester kijkt men uit naar de komst van ‘Van the Man’ naar Londen.

De kranten in Londen schrijven ook over Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo, die afgelopen maanden in de nadrukkelijke belangstelling stonden van een gehele serie Premier League clubs. Met name Gakpo is een hoofdonderwerp voor de tabloids omdat de aanvaller met zijn huidige prestaties voor PSV nog altijd in beeld is bij Leeds United, Southampton en ook bij Arsenal. Toch was Arsenal afgelopen zomer niet dusdanig concreet geïnteresseerd dat het zich bij PSV wist te melden voor Gakpo. Er betond wel interesse omdat de wens voor een vleugelaanvaller daar was bij de Gunners maar prioriteit had het echter niet voor de club van Arteta, die dit seizoen maar liefst negen keer wonnen en slechts één keer verloren in de 10 gespeelde duels.


Vorig artikelTwijfels Aad de Mos over prestaties Xavi Simons, de Mos pleit niet voor WK selectie Simons
Volgend artikelVan Nistelrooij over ‘hete’ wedstrijden tegen Arsenal: ‘Ik verwacht vragen van de Engelse media’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in