Home Nieuws Engelse kranten roepen om komst Martin Keown bij Arsenal – PSV, clash...

Engelse kranten roepen om komst Martin Keown bij Arsenal – PSV, clash met van Nistelrooij breed uitgemeten

7753
0

De doorgewinterde Arsenal en Manchester United fans kunnen zich allemaal de beroemde clash tussen Ruud van Nistelrooij en Martin Keown herinneren.

Ruud van Nistelrooij en Martin Keown werden behoorlijke kemphanen in de Engelse Premier League. Van Nistelrooij kan over zijn jaren in de Engelse Premier League niet zeggen dat Arsenal zijn favoriete tegenstander was. Hij scoorde slechts twee keer tegen The Gunners. Tegen geen enkele andere ploeg haalde Van Nistelrooij in Engeland zo’n laag moyenne als tegen Arsenal, concludeerde Opta recent.

Regelmatig had van Nistelrooij het aan de stok met Martin Keown, met wie hij vele duels uitvocht. In september 2003 kregen de twee het zelfs serieus met elkaar aan de stok in een onderling duel tussen Manchester United en Arsenal. Van Nistelrooij miste tijdens dat duel een strafschop, waarna Keown demonstratief en obsessief voor de neus van Van Nistelrooij ging juichen. Keown bleef van Nistelrooij daarna aanklampen maar de spits bleef onverstoorbaar. Het is inmiddels een bekend moment en incident in de geschiedenis van de Premier League.

Engelse media kijken na de loting massaal terug naar het bekende moment tussen de voormalig United spits en Arsenal verdediger. De Engelse krant kijken ook omwille van dat moment uit naar de terugkeer van Van Nistelrooij op de Engelse velden. De kranten zijn dan ook benieuwd of Martin Keown tijdens het tweeluik als analyticus naar de studio van BT Sport zal komen.

‘Martin Keown zal een fan zijn van deze loting’, schrijft men in Engeland. FourFOurTwo meldt daarover: ‘Als BT Sport Keown niet naar de studio haalt als Arsenal tegen het PSV van Van Nistelrooij speelt, waar betalen we dan ons abonnementsgeld voor?’ ‘Sure there won’t be any drama’, stelt ESPN UK vast, verwijzend naar het veel besproken moment tussen Van Nistelrooij en Keown.


Vorig artikelVI: Saibari uit en thuis de beste man, blunders van Benítez en Ramalho kosten miljoenen euro’s
Volgend artikelVerbeek oneens met forse kritiek Sneijder en Kieft op Veerman: ‘We snakken naar dit soort spelers’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in