Home Nieuws Engelse krant Express: Tottenham in contact met PSV over bod op Madueke,...

Engelse krant Express: Tottenham in contact met PSV over bod op Madueke, vraagprijs 40 miljoen pond

9987
0

Het heeft er alle schijn van dat Noni Madueke dit seizoen gewoon bij PSV zal blijven. Zowel club als speler hebben de intentie om dit seizoen geen transfer te gaan maken.

Er is de gehele zomer gespeculeerd over Madueke en zijn toekomst en tal van clubs zijn al met Madueke in verband gebracht. Ook vanuit zijn vaderland Engeland volgen de geruchten van geïnteresseerde clubs elkaar in rap tempo op.

Wolverhampton, Leicester City en Tottenham Hotspur zouden zijn ontwikkeling nauwlettend in de gaten houden. Laatst genoemde club zou nog een stap verder gaan komende dagen, zo meldt de Engelse krant Express.

Het medium weet te melden dat Tottenham Hotspur PSV te kennen heeft gegeven dat er serieuze interesse bestaat voor Madueke. Spurs zou een prijs hebben opgevraagd voor de Engelse vleugelspeler. Daarbij wordt melding gemaakt van een bedrag van 40 miljoen Engelse Ponden. Omgerekend is dat 46,5 miljoen euro. De krant is verder goed op de hoogte van de situatie van Madueke en zijn contractduur. Spurs is ook de club waar Madueke zijn opleiding genoot alvorens hij naar PSV verhuisde.

PSV zou momenteel geen prijs voor Madueke hebben maar met de laatste 10 dagen van het transferwindow in aantocht en een gigantisch Engels miljoenenbod, zou daar natuurlijk verandering in kunnen komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here