Home Nieuws Engelse krant adviseert United Gakpo los te laten door concrete interesse Real...

Engelse krant adviseert United Gakpo los te laten door concrete interesse Real en Chelsea

3694
0

Cody Gakpo maakt zich met Oranje op voor de kwartfinale van het WK in Qatar maar op de achtergrond lijkt de gehele Premier League rond Gakpo te bewegen.

Althans, de kranten en verschillende media die dagelijks over de Premier League en interessante spelers berichten. Gakpo is hot, al maanden en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven gezien zijn prestaties. Gakpo werd de afgelopen transferzomer al gelinkt aan Manchester United en na het vertrek van Cristiano Ronaldo steken die geruchten steeds meer de kop op. United wenst immers winterse versterkingen binnen te halen om de vastgelopen aanval verder te versterken. En door het vertrek van Ronaldo is er ook ruimte in het salarishuis van United ontstaan.

De goede prestaties van Gakpo op het WK in Qatar doen de rest want de interesse vanuit Manchester is niet minder geworden afgelopen maanden. Het Engelse medium The Mirror heeft een afwijkende mening want de Engelse krant denkt beduidend anders over de interesse vanuit Manchester in Gakpo. Manchester United zou door de goede prestaties van Gakpo namelijk te grote concurrentie hebben gekregen van Chelsea en Real Madrid.

Dat is opvallend te noemen dat een grote Britse krant een club adviseert de interesse in een speler te laten varen omwille van stevige concurrentie. The Mirror denkt dat Manchester United en ten Hag beter kunnen doorschakelen naar Memphis Depay.

Memphis lijkt geen toekomst meer te hebben bij FC Barcelona, waar hij nauwelijks aan speeltijd komt. Robert Lewandowski krijgt de voorkeur boven Memphis in de spitspositie. Het Engelse medium denkt dat Manchester United er goed aan zou doen om Memphis voor weinig middelen uit Barcelona weg te halen. Memphis heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen in Barcelona.


Vorig artikelFranse media: Paris Saint Germain overweegt werk te maken van terugkeer ‘international’ Xavi Simons
Volgend artikelTransfer niet dichtbij: De kans dat Cody Gakpo wacht tot komende zomer is meer dan reëel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in