Home Nieuws Engelse journalist: ‘Zou goed voor Chong zijn om in januari naar PSV...

Engelse journalist: ‘Zou goed voor Chong zijn om in januari naar PSV te gaan’

50
0

Een tijdelijke transfer in de vorm van een huurperiode bij PSV zou voor Tahith Chong een goede stap voorwaarts zijn.

Dat zegt Steve Bates, journalist van The Sunday People over het jonge United talent.

De negentienjarige Chong komt momenteel bij Manchester United weinig aan spelen toe. Dit seizoen kreeg hij in een aantal wedstrijden de kans om zich te bewijzen, maar dat lukte nog niet. Het elftal draait dramatisch maar een jonge jeugdspeler inpassen is nu niet het juiste moment, denkt de Britse journalist die goed ingevoerd is bij United.

“Hij gaat zich zeker nog ontwikkelen en hij heeft de techniek en mogelijkheden om een succes te worden bij Manchester United”, zegt Bates in gesprek met Voetbalprimeur.

Andere Britse media schreven eerder al dat PSV overweegt om Chong in januari op huurbasis naar Eindhoven te halen. Of dat een goede stap zou zijn voor Chong? “Ja, misschien wel. De United-selectie is op dit moment een beetje uitgedund: ze zijn Lukaku en Sanchez kwijtgeraakt en hebben niemand daarvoor in de plaats gehaald. Er zijn dus wel wat problemen in de voorhoede. Op dit moment zullen ze hem dus waarschijnlijk niet laten gaan, maar misschien zien ze in januari wel in dat het voor zijn ontwikkeling beter is om hem even in Nederland te laten spelen. Dan kan hij gewoon minuten maken in de Eredivisie, bijvoorbeeld in Eindhoven.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here