Home Nieuws Engelse en Russische media uiten frustraties

Engelse en Russische media uiten frustraties

17
0

Engelse en Russische media laten zich van hun slechtste kant zien een dag na de uitschakeling van de nummer één van de Premier League en de nummer één van de Russische topliga.

The Telegraph: ‘Manchester United was een middelmatige ploeg, in een middelmatige groep die het niet kon afmaken tegen PSV en Wolfsburg. Manchester United had veel minder concurrenten dan clubs als Barcelona, Real Madrid en Bayern München’, schrijft de krant. The Daily Mail: “Als ze naar de eindstand kijken in groep B, vragen ze zich af waarom ze met honderden miljoenen aan investeringen geen partij waren voor PSV en Wolfsburg.”
“De uitschakeling verbaast me niet. Manchester United speelde in alle Champions League-wedstrijden slecht”, begint Paul Scholes. “Het is eigenlijk schrikbarend. Denk je dat PSV en Wolfsburg de kwartfinale gaan halen? Ik denk het niet. Ze worden uitgeschakeld.”


De Russen zijn zo mogelijk nog meer gefrustreerd over de uitschakeling van hun nummer één. “Ik hou niet van PSV. Het voetbal is verschrikkelijk. Het heeft er niets te maken met wat we van de Nederlanders gewend zijn. Gericht op zoveel mogelijk balbezit. PSV weet als geen ander hoe ze dat spelletje moeten spelen. CSKA had niets in te brengen”, zegt Rus en oud-voetballer Evgeny Lovchev tegen Komsomolskaya Pravda.
Moskovsky Komsomolets opent met ‘Mister Pröpper schiet CSKA uit Europa’ en schrijft vol lof over Jürgen Locadia, die heel vel vrijheid kreeg van back Kirill Nababkin. ‘De ervaren Nababkin kon Jürgen Locadia niet houden. Hij had geen antwoord op de bewegingen van de wendbare speler’, schrijft de krant uit Moskou.

 


Facebook Comments