Home Nieuws Engelse en Franse media: Arsenal richt pijlen op Georginio Wijnaldum, PSG bereid...

Engelse en Franse media: Arsenal richt pijlen op Georginio Wijnaldum, PSG bereid tot verhuur

425
0

Het Londense Arsenal klimt tegenwoordig langzaam weer wat naar boven op de Premier League ranglijst.

Na weken van rampspoed en zelfs zorgen om degradatie kan de club uit Londen weer iets naar boven kijken in de zware Premier League competitie. De Spaanse coach Arteta stond in september en oktober behoorlijk onder druk bij Arsenal maar zijn positie bleek toch houdbaar. Ondanks dat het iets beter gaat met Arsenal is het toch onrustig rond de club. Verschillen geruchten rond een eventuele overname doen nog steeds de ronde en dit weekend werd bekend dat aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang niet bij de wedstrijdselectie zat voor het inmiddels gewonnen thuisduel tegen Southampton.

Engelse media denken te weten dat beide partijen aansturen op een breuk in de winterstop. De ambities van de aanvaller en tevens aanvoerder stroken niet met de mogelijkheden van Arsenal en dus wordt er over oplossingen nagedacht. Arsenal zou op zoek zijn naar vers bloed en nieuwe frisse spelers die voor het publiek aansprekend zijn en een nieuw boegbeeld kunnen worden.

Daarbij valt in Engelse media de naam van Georginio Wijnaldum. De oud-PSV’er vertrok in de zomer naar Paris Saint-Germain, nadat zijn contract bij Liverpool was verlopen, maar slaagt er in Frankrijk niet in om een basisplaats te veroveren. PSG zou op haar beurt in de winterstop de selectie wat willen verkleinen en daarbij worden door Franse media verschillende namen genoemd. Ook de naam van Wijnaldum komt voor in het rijtje spelers die niet aan de verwachtingen voldoen.

Het Engelse Sky Sports meldt dat PSG bereid is om Wijnaldum in januari in ieder geval op huurbasis te laten vertrekken. PSG zou openstaan voor een deal met geïnteresseerde clubs die het enorme salaris van Wijnaldum zouden willen overnemen. Arsenal wordt genoemd als mogelijke bestemming voor Wijnaldum.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here