Home Nieuws Engelse clubs bereiden biedingen voor: PSV verwacht 40 miljoen voor Gakpo en...

Engelse clubs bereiden biedingen voor: PSV verwacht 40 miljoen voor Gakpo en max 30 miljoen voor Sangaré

4975
0

Er ligt inmiddels een serieus plan klaar om Cody Gakpo nog een jaar in Eindhoven te houden maar de club houdt toch ook rekening met een vertrek naar de Premier League.

Wel kan de club een fikse transfersom tegemoet gaan zien op moment dat Gakpo de transfer naar Engeland zal gaan maken. Verschillende clubs zijn dermate serieus geïnteresseerd dat een transfer toch snel dichterbij kan komen. Gakpo is niet de enige gegadigde om de PSV deur dicht te trekken want ook Ibrahim Sangaré weet een miljoenenbedrag te vertegenwoordigen.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad maandagmorgen. PSV verlangt een bedrag dat minstens in de buurt ligt van die 40 miljoen en het heeft er alle schijn van dat Engelse clubs biedingen rond 35 tot 40 miljoen voor weten te bereiden. Gakpo en ook Sangaré zijn hot in Engeland. PSV blijft mede met het oog op het WK in Qatar kopen op Gakpo.

Dan de Ivoriaan Ibrahim Sangaré. De middenvelder lijkt ook een grote transfer te gaan maken. Zo schrijft het ED dat een transfersom van 25 à 30 miljoen voor Ibrahim Sangaré ‘niet irreëel is’. De Ivoriaanse krachtpatser staat in de belangstelling van Premier League-clubs als Newcastle United, Aston Villa en Leicester City. Newcastle United was afgelopen winter al concreet in de markt voor Sangaré, maar tot een transfer kwam het niet. De verwachting is dat de club uit het noorden van Engeland zich opnieuw voor de Ivoriaan zal gaan melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here