Home Nieuws Emoties én blijdschap na een mislukte transfer naar PSV: ‘Het is een...

Emoties én blijdschap na een mislukte transfer naar PSV: ‘Het is een steun in de rug van de supporters’

754
0

Ruim een week later en het leeft nog steeds: de mislukte transfer van Excelsiorspeler Couhaib Driouech naar PSV. Het mislukken van de transfer naar PSV zorgt echter ook voor blijdschap.

De 21-jarige vleugelspeler richt zich, ondanks de teleurstelling van de gemiste transfer, op vooruitgang en het bewijzen van zijn waarde. Zaterdagavond heeft Excelsior in eigen huis tegen Twente gespeeld met Driouech in de basis. Ondanks zijn basisplek bleek de vleugelspeler voorafgaand aan de wedstrijd toch emotioneel.

Volgens coach Marinus Dijkhuizen had dit alles te maken met de mislukte transfer naar Eindhoven. Driouech zou toe hebben gegeven deze periode graag snel te willen vergeten en hoopt in de zomer een nieuwe kans te krijgen. Tijdens het duel met Twente ontving de speler steun van fans, wat hij heeft ervaren als een blijk van waardering. Excelsiorsupporters toonde support aan Driouech tijdens de wedstrijd door het uitrollen van spandoeken met onder andere ‘Couhaib, fijn dat je er nog bent’ en ‘Cees, je bent een topper’.

Bij Excelsior was men blij met de waardering en het mooie gebaar richting de aanvaller, die nog altijd droomt van een transfer naar PSV. Driouech waardeert de steun van de fans van Excelsior, echter streeft hij ernaar om de teleurstelling van de gecancelde transfer naar PSV snel te boven te komen. Het 21-jarige talent is vastbesloten goed te presteren, met het doel op een succesvolle transfer in de zomer.


Vorig artikelVanenburg over transfer naar PSV: ‘Ik had geen zwak voor Ajax, PSV werd toen dé club in Nederland’
Volgend artikelPSV resoluut tegen Zenit en Saoedische club na concrete interesse voor Joey Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in